SKRS en Woonzorggroep Samen verlengen samenwerkingsovereenkomst

03-04-2024

Gisteren hebben Tanja Ineke (voorzitter raad van bestuur van Woonzorggroep Samen) en Mascha de Wit (directeur-bestuurder SKRS Kinderopvang) de huur- en samenwerkingsovereenkomst van onze locatie aan de Nes (https://www.skrs.nl/pg-165-7-31760/pagina/bsones.html) verlengd en ondertekend. Hiermee zetten we onze samenwerking voort en blijven we samen verdere stappen zetten richting de toekomst. Ons doel is om jong en ouder elkaar binnen het gezamenlijke pand nog vaker te laten ontmoeten, om van elkaar te leren en plezier te maken.

 

Met de steun van Woonzorggroep Samen hebben we onlangs op deze locatie prachtige nieuwe groepen kunnen realiseren. Waaronder de groepsruimte voor de baby’s en dreumesen van t Hoepeltje (https://www.skrs.nl/pg-165-7-31756/pagina/thoepeltje.html) groep 5 en de kinderen van groep 1 en 2 van bso Nes (https://www.skrs.nl/pg-165-7-31760/pagina/bsones.html). Gisteren vierden we deze mijlpaal met een feestelijke ondertekening, waarbij de kinderen speciale knutselwerken als bedankje hebben gemaakt (zie de kunstwerkjes op de foto). Het is geweldig om te zien hoe blij de kinderen zijn met de nieuwe groepen, die nu zo mooi aansluiten op onze buitenruimte!

 

Een speciaal woord van dank aan alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan dit project:

Woonzorggroep Samen

Bouwbedrijf Tuin B.V.

Ronald van Hek, M@@t Architecten

Suzan Kramer, Controller SKRS Kinderopvang

Angelique Witte, Facilitair medewerker SKRS Kinderopvang

Evelien Bakker, Regiomanager SKRS Kinderopvang

Herman Reedijk, directeur Bedrijfsvoering Woonzorggroep Samen

Anne-Marie Zuidema, Woonzorggroep Samen

Anouk, Nouk Interieur & Styling

En niet te vergeten, veel dank aan alle kinderen, ouders en medewerkers van kinderdagverblijf ’t Hoepeltje en bso Nes voor jullie flexibiliteit en geduld tijdens de verbouwing!

 

Samenwerkingsovereenkomst Woonzorggroep Samen en SKRS Kinderopvang 1 Samenwerkingsovereenkomst Woonzorggroep Samen en SKRS Kinderopvang 1
't Hoepeltje groep 5 't Hoepeltje groep 5
groep 1 bso nes groep 1 bso nes
Hoepel groep 5 Hoepel groep 5
Groep 2 bso nes 1 Groep 2 bso nes 1
groep 2 bso nes groep 2 bso nes
Groep 1 bso Nes 1 Groep 1 bso Nes 1
groep 1 bso nes 2 groep 1 bso nes 2