Langgekoesterde wens: verbouwing gestart bso Nes

10-11-2023

Er gaat een langgekoesterde wens in vervulling op bso Nes (https://www.skrs.nl/pg-165-7-31760/pagina/bsones.html)! Groep 1 en 2 van de bso verhuizen namelijk naar beneden. De benedenverdieping van de bso wordt uitgebreid met twee nieuwe bso groepen die grenzen aan de groene tuin, waardoor de jongste bso-kinderen nog makkelijker en vaker buiten kunnen spelen! Ook realiseren we een grote veranda met nog meer speelmogelijkheden. Op de afbeelding ziet u een impressie van hoe bso Nes er na de verbouwing uit gaat zien.

Naar verwachting gaat de bouw van de nieuwe groepen t/m begin maart 2024 duren. Daarna wordt de bovenverdieping van bso Nes (https://www.skrs.nl/pg-165-7-31760/pagina/bsones.html) heringericht en wordt een deel weer eigendom van Woonzorggroep Magnushof, met wie wij samen het pand delen. De bso-groepen grenzend aan het balkon (groep 3 en 4) en een deel van de hal blijven onderdeel van de bso.

We laten de kinderen van de bso zo veel mogelijk plezier beleven aan de verbouwing! Op de groep zal er veel aandacht zijn voor de bouw.

De verbouwing op bso Nes is maandag 6 november van start gegaan.

Verbouwing bso Nes Verbouwing bso Nes