Week van de opvoeding 2023

22-09-2023

In 2023 organiseert het Nederlands Jeugdinstituut van 2 tot en met 8 oktober weer de Week van de Opvoeding. Het thema is net als vorig jaar ’samen delen, samen weten’. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals.

 

Samen delen, samen weten

Voor elke opvoeder is het belangrijk om verbinding te maken, met elkaar als opvoeders, maar ook met anderen uit de omgeving die bij de opvoeding betrokken zijn. Door kennis en ervaringen te delen komen we dichter bij elkaar. En door samen te delen weten we meer. En daarom is het thema van de Week van de Opvoeding 2023 opnieuw: Samen delen, samen weten.

 

Webinar GGD over ’Samengestelde gezinnen’

Je kan bijvoorbeeld gratis deelnemen aan de online bijeenkomst van de GGD over ‘Samengestelde gezinnen’ op donderdagavond 5 oktober. De bijeenkomst is voor iedereen die meer wil weten over samengestelde gezinnen. Binnen samengestelde gezinnen zijn er leuke en minder leuke uitdagingen voor zowel ouders, kinderen en familie. Tijdens deze bijeenkomst gaan Lianne van Lith en Marjanne Boesenkool in op de, soms ingewikkelde, wereld van samengestelde gezinnen. Marjanne en Lianne zijn verbonden aan de jeugdhulppraktijk Samen in Spel (Jeugdhulperverleningspraktijk).

Datum: donderdagavond 5 oktober van 19.45-21.15 uur.

Aanmelden: meld je hier (https://ggd-hollandsnoorden.opleidingsportaal.nl/webinars/) (kies voor optie webinar) gratis aan voor de bijeenkomst. 

Flyer-  Online bijeenkomst Samengesteld gezin Flyer- Online bijeenkomst Samengesteld gezin