Nieuwbouw ontwikkelingen bij SKRS

13-01-2023

Een nieuw jaar met mooie uitbreidingsplannen op verschillende locaties. In 2023 staat er voor SKRS veel leuks op de agenda!

 

Opening nieuwe groep bso De Rank (https://www.skrs.nl/pg-165-7-119337/pagina/bsoderank.html)

Wegens flinke toename van het aantal kinderen is afgelopen maandag (9 januari) een nieuwe en vierde (!) groep voor de oudste bso-kinderen geopend op deze locatie! Hieperdepiep!

 

Start nieuwbouw basisschool de Zwerm

In het derde kwartaal van 2023 staat de start van de bouw gepland voor het nieuwe gebouw van basisschool de Zwerm in Sint Maarten. Bso Op Ontdekking (https://www.skrs.nl/pg-165-7-133325/pagina/bsoopontdekking.html) krijgt binnen het pand een mooie nieuwe groepsruimte. Bovenstaand een sfeerimpressie van hoe het gebouw er ongeveer uit gaat zien.

 

Start ontwikkeling IKC De Meerkoet

In 2023 wordt er ook een start gemaakt met de ontwikkeling van een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) in Dirkshorn. IKC De Meerkoet is een samenwerking tussen Stichting Surplus en SKRS. Het is een voorziening voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar en biedt een totaalpakket voor educatie, opvang en ontwikkeling. Hier ondersteunen en stimuleren we als kinderopvang en school sámen de kinderen waar dat nodig is. De leerkrachten, pedagogisch medewerkers en de overige medewerkers kunnen gebruikmaken van elkaars kennis en deskundigheid.

 

Binnen het huidige schoolgebouw van basisschool De Meerkoet bevindt zich nu alleen nog een bso van SKRS (https://www.skrs.nl/pg-165-7-80170/pagina/bsodekoet.html). Binnen het nieuw te realiseren IKC komt er ook een kinderdagverblijf- en een peuteropvang groep van SKRS bij. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking! 

 

Locatie Nes

Ook staan de plannen voor onze locaties aan de Nes niet stil. In de zomer van 2023 krijgt kinderdagverblijf ’t Hoepeltje (https://www.skrs.nl/pg-165-7-31756/pagina/thoepeltje.html) er een extra baby-dreumesgroep bij en worden er op dit moment mooie verbouwplannen gemaakt voor bso Nes (https://www.skrs.nl/pg-165-7-31760/pagina/bsones.html). Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Nieuwe school 4 Nieuwe school 4
vooraanzicht nieuwe school vooraanzicht nieuwe school
Nieuwe school 2 Nieuwe school 2