Onze pm'ers Martijn en Merel in Beroepenmagazine Op Kop

09-09-2022

β€˜π‘¨π’π’” 𝒋𝒆 π’›π’Šπ’†π’• 𝒅𝒂𝒕 𝒅𝒆 π’Œπ’Šπ’π’…π’†π’“π’†π’ 𝒉𝒆𝒕 𝒏𝒂𝒂𝒓 𝒉𝒖𝒏 π’›π’Šπ’ 𝒉𝒆𝒃𝒃𝒆𝒏, π’Šπ’” π’Žπ’Šπ’‹π’ π’…π’‚π’ˆ π’ˆπ’†π’Žπ’‚π’‚π’Œπ’•. 𝑫𝒂𝒂𝒓𝒏𝒂𝒂𝒔𝒕 𝒃𝒆𝒏 𝒋𝒆 π’π’Šπ’†π’• 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒆𝒏 𝒅𝒆 β€˜π’π’‘π’‘π’‚π’”β€™, π’Žπ’‚π’‚π’“ π’˜π’†π’“π’Œ 𝒋𝒆 𝒗𝒐𝒐𝒓𝒂𝒍 π’Žπ’†π’† 𝒂𝒍𝒔 𝒐𝒑𝒗𝒐𝒆𝒅𝒆𝒓’. Dit is onze pedagogisch medewerker Martijn. Hij vertelt in het Beroepenmagazine over zijn werk op de buitenschoolse opvang en wat hij zo leuk vindt aan het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. β€˜Het is een energieke baan en door alle activiteiten en gesprekken met de kinderen voel ik me soms zelf weer even kind’. 

Voor alle 3e-jaars leerlingen van de middelbare scholen in de Kop van Noord-Holland is het Beroepenmagazine Op Kop gemaakt. Met maar liefst 60 verschillende beroepen staat het magazine boordevol inspiratie. 

Lees het hele interview van Martijn en het interview van onze pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf Merel op de website van Op Kop onder ’Zorg en Welzijn’.

https://opkop.nl/lob/beroepenmagazine  (https://opkop.nl/lob/beroepenmagazine )

Benieuwd of het werken in de kinderopvang iets is voor jou? Wij maken graag kennis met je! (https://www.skrs.nl/pg-165-7-135465/pagina/werken-in-de-kinderopvang.html)

DM_00286_Martijn van Oers SKRS_klein DM_00286_Martijn van Oers SKRS_klein
DM_00188_Merel van de Woude SKRS_klein DM_00188_Merel van de Woude SKRS_klein