11 sept: opening en open dag SKRS Champions Leage

01-09-2022

Zondagochtend 11 september gaat de SKRS Champions League weer feestelijk van start! Tijdens de opening presenteren we teams op een groot scherm en reiken de splinternieuwe Champoins League tenues op het podium uit aan de 5 en 6 jarigen jongens en meisjes. We maken er een echt officieel momentje van incl. teamfoto!  Wie speelt er dit jaar in Bayern München, Barcelona en Inter Milan?

Na het uitreiken van de tenue’s maken de kinderen zich klaar voor de eerste wedstrijdjes. De kinderen spelen op de velden van Schagen United. Met grote doelen, zonder keepers in een opstelling van 4 tegen 4. Dat betekend lekker veel scoren en veel ruimte om te bewegen met de bal. Afsluitend is er lekker limonade en natuurlijk een cadeautje van SKRS.

Open dag

Tegelijkertijd met de opening van het seizoen is het ook een open dag. Benieuwd of voetbal iets voor uw zoon of dochter is? Kom gezellig langs en laat uw kind vrijblijvend een keertje meedoen.

Meer informatie over de SKRS Champions League lees je hier. (https://www.skrs.nl/pg-165-7-105951/pagina/championsleague.html)

 

Benieuwd hoe de opening er vorig jaar aan toe ging? Bekijk hier het videoverslag van Noordkop Centraal. (https://noordkopcentraal.nl/seizoen-skrs-champions-league-goed-begonnen/)

 

Tot zondag 11 september!

SKRS CL A3 2021-2022 - halve pagina SKRS CL A3 2021-2022 - halve pagina