Aanmelden nieuw seizoen SKRS Champions League

19-07-2021

De SKRS Champions League is de leukste voetbalcompetitie voor de jongste voetballers uit Schagen en omgeving. U kunt uw kind nu aanmelden voor het seizoen 2021-2022!

 

Tijdens de SKRS Champions League voetballen de vijf- en zesjarige jongens en meisjes wekelijks op zondagochtend in teams tegen elkaar. De wedstrijden vinden plaats op het hoofdveld van Schagen United op locatie Groenoord. De jonge voetballers spelen in de tenues van de topclubs uit de Champions League, in een opstelling van 4 tegen 4, met grote doelen en zonder keepers! Dat betekent lekker veel scoren en veel ruimte om te bewegen met de bal. Spelen is belangrijker dan winnen: dat is de gedachte achter de SKRS Champions League. Laat uw kind spelenderwijs kennismaken met voetbal! De eerste wedstrijd van de SKRS Champions League vindt plaats op zondag 12 september. 

 

Aanmelden?

Wilt u uw kind aanmelden of een keer vrijblijvend laten meedoen aan de SKRS Champions League? Kijk op de site van Schagen United: https://www.schagenunited.nl/skrs-champions-league (https://www.schagenunited.nl/skrs-champions-league)

 

Feestelijke opening voetbalseizoen 2021-2022

Zondag 29 augustus wordt het voetbalseizoen 2021 – 2022 feestelijk geopend bij Schagen United te Groenoord. Tussen 09:00u en 13:00u vindt de opening plaats. Reken op veel gezelligheid, muziek, iets lekkers en natuurlijk voetbal. Ook ouders en verzorgers zijn weer welkom om te komen kijken tijdens de opening!

 

Speciaal voor de allerkleinste voetballers van de SKRS Champions League wordt er op die dag tussen 09:30u en 11:00u een speciaal toernooi georganiseerd! De vijf- en zesjarige voetballers spelen zoals altijd in teams van 4 tegen 4, op een apart veld, met veel ruimte voor de bal. Tijdens een officieel momentje worden de teams bekend gemaakt en krijgen de kinderen de tenues uitgereikt waarin ze dit seizoen gaan spelen. Spelen ze in de tenues van Bayern München of toch in die van FC Barcelona? Altijd een spannend moment!

 

Meer informatie over de SKRS Champions League vindt u hier. (https://www.skrs.nl/pg-165-7-105951/pagina/championsleague.html)

SKRS CL A3 2021-2022 - start seizoen SKRS CL A3 2021-2022 - start seizoen