Leer het vak van pedagogisch medewerker bij SKRS!

07-04-2021

Leer bij SKRS het vak van pedagogisch medewerker (niveau 4) in de praktijk met deze eenjarige BBL-opleiding!

Heb je altijd al willen werken met kinderen? Ben je toe aan een extra uitdaging of is het juist tijd voor een carrière switch? Dan bieden wij jou een hele mooie kans. Eind augustus 2021 start SKRS in samenwerking met het ROC Kop van Noord-Holland een eenjarige BBL-opleiding pedagogisch medewerker niveau 4!

Heb je affiniteit met kinderen? Ben je in bezit van minimaal een mbo-3 diploma? Wil je werken en leren combineren? En kun je eind augustus 2021 starten? Schrijf je dan nu in! 

De opleiding

Deze verkorte BBL-opleiding voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang (niveau 4) duurt 9 maanden als je nu al werkzaam bent in de kinderopvang of de zorg, en 12 maanden als je werkzaam bent in een andere sector. De theorielessen (8 tot 16 uur per week) worden gegeven op het ROC in Schagen en de praktijkervaring (16 uur per week) doe je op bij SKRS! Dit betekent dat je ook voor 16 uur salaris ontvangt. 

Dus houd jij van veelzijdigheid in je werk? En wil jij als enthousiaste pedagogisch medewerker bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0 tot 13 jaar? Dan is dit de opleiding voor jou!

Informatiebijeenkomst
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan deel aan de digitale informatieavond op dinsdag 13 april 2021 om 19.00 uur. Meld je hiervoor aan bij mvreugdenhil@rockopnh.nl (mailto:mvreugdenhil@rockopnh.nl) en kijk voor meer informatie op www.rockopnh.nl. Ben je na de informatiebijeenkomst nog steeds enthousiast en wil je je aanmelden voor de BBL-opleiding bij SKRS? Stuur dan uiterlijk 27 april je cv en motivatiebrief naar ilse@skrs.nl (mailto:ilse@skrs.nl) Bij vragen kun je contact zoeken met onze praktijkopleider Ilse via 0224-298363 of ilse@skrs.nl. 

Adv. BBL opleiding Adv. BBL opleiding