Start Nationale voorleesdagen 2021! Coco kan het!

20-01-2021

Vandaag starten de Nationale Voorleesdagen 2021 met het Nationale Voorleesontbijt! Het prentenboek van het jaar 2021 is ‘Coco kan het!’. Dit boek zal centraal staan tijdens het Nationale voorleesontbijt. Het verhaal gaat over babyvogels die voor het eerst gaan vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan? Een heerlijk prentenboek met prachtige illustraties die veel emoties laten zien en waar de tegenstellingen tussen falen en slagen heel mooi in wordt weergegeven.

Voor de kinderen op de noodopvang wordt er een lekker gebakken bolletje of krentenbolletje verzorgd én wordt er voorgelezen uit het prentenboek van het jaar, Coco kan het! Voor alle kinderen thuis hebben wij een voorleesvideo opgenomen, zodat zij vanuit huis ook de avonturen van Coco kunnen meebeleven. Lezen jullie mee? 

Bekijk onderstaand de voorleesvideo! Veel plezier!

Voorleesvideo: Voorleesdagen 2021 - Coco kan het! (https://vimeo.com/502512433)

Kijk voor voorleestips en verschillende knutselactiviteiten hier! (https://www.skrs.nl/pg-165-7-39460/pagina/nationalevoorleesdagen.html)

Coco_kan_het__Loes_Riphagen_Cover Coco_kan_het__Loes_Riphagen_Cover