Onze peuteropvang in Schagen voortaan 4 uur per ochtend

Vanaf 17 augustus, na de zomervakantie, dienen we vanuit de overheid zestien uur VVE per week aan te bieden aan VVE-kinderen, om zo de voorschoolse educatie voor hen te optimaliseren. Daarom zullen wij vanaf dan, voor álle kinderen van peuteropvang De Tamboerijn en De Trommel, vier uur per ochtend peuteropvang aanbieden.

Omdat we op peuteropvang Op Avontuur in Kolhorn nog geen VVE-kinderen opvangen, geldt dit voorlopig alleen voor de peuteropvang De Tamboerijn en De Trommel. 

Nieuwe tijden vanaf 17 augustus

Peuteropvang De Trommel (Groeneweg Schagen): 8.15 tot 12.15 uur.

Peuteropvang De Tamboerijn (centrum Schagen): 8.30 tot 12.30 uur. 

Inclusief eten

In verband met de langere duur van de opvang, bieden we vanaf 17 augustus ook een lunch aan aan de kinderen. De kinderen en pedagogisch medewerkers eten om 11.30 uur gezellig samen aan tafel een broodje. Net als op het kinderdagverblijf bieden we de kinderen biologisch brood en biologische vleeswaren. Zie ook ons voedingsbeleid (http://www.skrs.nl/peuteropvang_beleid). 

Interesse?

Wilt u ook peuteropvang afnemen voor uw kind? Neem dan contact op met SKRS via 0224 298 363 of info@skrs.nl (mailto:info@skrs.nl). Of lees meer over peuteropvang (http://www.skrs.nl/peuteropvang) op deze website! 

SKRS - peuteropvang met Puk SKRS - peuteropvang met Puk