GEANNULEERD | Thema-avond over hsp op 26 maart

Het zal geen verrassing zijn: de thema-avond over hoogsensitieve personen (hsp) op 26 maart gaat niet door. De ouders die zich hiervoor hadden aangemeld, zijn op de hoogte. We zullen na deze ’coronaweken’ een alternatieve datum voorstellen. Bij voldoende aanmeldingen zullen we twee data voorstellen. Heeft u interesse en heeft u zich nog niet aangemeld? Dan kunt u zich nog steeds opgeven via aanmelden@skrs.nl (mailto:aanmelden@skrs.nl), maar dan dus wel voor een nog onbekende datum. 

 

Wanneer is iemand een hoogsensitief persoon? Hoe herken je het bij een kind? Hoe ga je ermee om op de opvang, op school, thuis of op werk? Wat kan helpen? En wat is de relatie van hooggevoeligheid met beelddenken en hoogbegaafdheid? Dat en meer komt aan bod in de (gratis) ouderavond over hsp. 

Wegens grote belangstelling is de eerste avond, op 26 maart, al vol. Heeft u interesse? Meld u dan evengoed aan. Bij voldoende interesse zullen we een tweede avond organiseren.

Datum: donderdag 26 maart 
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) tot 21.30 uur 
Locatie: bso Nes (Nes 8a, 1741 NH, Schagen)

De avond is voor ouders, maar ook voor medewerkers van SKRS en andere geïnteresseerden. Ook als u vermoedt dat uw kind hoogsensitief is, is de avond interessant voor u. De avond is interactief en wordt georganiseerd door Ilona Bos-Schekkerman van www.praktijkgoedgevoel.nl (http://www.praktijkgoedgevoel.nl) en Antoinette van Bleisem van Blei Coaching (https://www.coach-schagen.nl/). 

Enkele kenmerken

Herkent u iets in de volgende kenmerken bij uw kind of bij uzelf? Dan is de avond ook interessant voor u!

* Labels van kleding die irriteren
* Vanuit het niets heel driftig kunnen zijn
* Een groot rechtvaardigheidsgevoel
* Structuur nodig hebben
* Straffen werkt averechts
* Onbegrepen voelen
* Een intens gezin

Aanmelden 

Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Aanmelden kan uiterlijk dinsdag 24 maart via aanmelden@skrs.nl (mailto:aanmelden@skrs.nl). Wij vragen u bij uw aanmelding ook vragen en/of voorbeelden door te geven die u eventueel wilt bespreken. 

Wegens grote belangstelling is de eerste avond, op 26 maart, al vol. Heeft u interesse? Meld u dan evengoed aan. Bij voldoende interesse zullen we een tweede avond organiseren. 

person-girl-cute-young person-girl-cute-young