Nieuw: eenjarige BBL-opleiding in Schagen in samenwerking met kinderopvangorganisaties

SKRS heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met het ROC Kop van Noord-Holland en nog vijf kinderopvangorganisaties. In januari starten we samen een eenjarige BBL-opleiding voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang. 

Ben je in bezit van minimaal een mbo-3 diploma? Wil je werken en leren combineren? En kun je starten in januari 2020? Schrijf je dan in! De BBL-opleiding voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang (niveau 4) duurt 9 maanden als je nu al werkzaam bent in de kinderopvang of de zorg, en 12 maanden als je werkzaam bent in een andere sector. De opleiding betekent 8 tot 16 uur per week theorie (op het ROC in Schagen) en 16 uur per week praktijk (bij SKRS of een van de andere kinderopvangorganisaties). Dit betekent dat je ook voor 16 uur salaris ontvangt. 

Voor meer informatie over de vereisten voor deelname aan de opleiding, neem contact op met onze praktijkopleider Ilse via 0224 298363 of ilse@skrs.nl (mailto:ilse@skrs.nl). 

Informatiebijeenkomst
Wil je meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst! We zien je graag op donderdag 10 oktober 2019 om 19.30 uur in servicebureau Blosse (W.M. Dudokweg 47 in Heerhugowaard). Of kijk op www.rockopnh.nl (http://www.rockopnh.nl). 

20190904 NIEUW eenjarige BBL-opleiding 20190904 NIEUW eenjarige BBL-opleiding