Een fijne zomer!

Met de start van de zomervakantie van de basisscholen bieden onze bso’s weer vakantieopvang aan. De eerste twee en de laatste twee weken van de zomervakantie kunnen de kinderen weer gezellig hele dagen naar de bso. De middelste twee weken bieden we weer zomeropvang aan voor de kinderen die dit in hun pakket hebben. 

De bso-medewerkers hebben weer hun vakantieprogramma’s samengesteld. Een dagje Hoenderdaell, een sportdag, naar Tulpenland, de klimduin ... Het programma verschilt per bso, maar is altijd gevuld met leuke uitstapjes en activiteiten! 

Contract met Tas ’82
Ook kunnen we gebruikmaken van de faciliteiten van trim- en atletiekvereniging Tas ’82, waar we in de maanden juli, augustus en september gebruik van kunnen maken met de kinderen van zeven jaar en ouder (met een zwemdiploma). We hebben beschikking tot de hardloopbaan, de buitenruimte, de kantine en sportmateriaal als trapladders en pionnen. 

We wensen alle kinderen van de vakantie- en zomeropvang veel plezier. En de kinderen die thuis blijven of op vakantie gaan natuurlijk ook. Een fijne, zonnige en ontspannen zomer!

Koet-10 (Small) Koet-10 (Small)