Extra locatie open voor zomeropvang 2019

De zomervakantie al aan het plannen? Goed nieuws: wij bieden weer zomeropvang voor de kinderen op het kinderdagverblijf en de bso. Dit jaar is de opvang in de middelste twee weken van de zomervakantie zelfs op twee kinderdagverblijven (’t Bikkeltje en ’t Hoepeltje) en één bso (bso Nes).

De zomeropvang is van maandag 29 juli tot en met vrijdag 9 augustus 2019 (week 31 en 32). Zoals gebruikelijk heerst er met de zomeropvang een gezellige vakantiesfeer. Voor een veilig en vertrouwd gevoel voor de kinderen (en ouders) zijn er van verschillende locaties medewerkers werkzaam. Waar nodig zorgen we voor een goede overdracht.

Voor het kinderdagverblijf vindt de opvang plaats op zowel ’t Bikkeltje als ’t Hoepeltje. Kinderen van ’t Vliegertje gaan naar ’t Bikkeltje (centrum Schagen), kinderen van ’t Schommeltje gaan naar ’t Hoepeltje (in de Nes, bij Magnushof). Voor de bso-kinderen vindt de zomeropvang plaats op bso Nes, op hetzelfde adres als ’t Hoepeltje. Alle kinderen van andere bso’s kunnen gezellig naar bso Nes komen.

Let op: voor ouders die géén zomeropvang in hun contract hebben, zijn we in de twee genoemde weken gesloten. Tip: noteer dit alvast in uw agenda!

Interesse?
Wilt u graag zomeropvang voor uw kind(eren) op het kinderdagverblijf en/of de bso? Stuur dan uiterlijk vrijdag 14 december 2018 een mail aan Mirella (mirella@skrs.nl (mailto:mirella@skrs.nl)), zodat het mee kan in uw contract van 2019.

De SKRS-locatie aan de Nes in Schagen met kinderdagverblijf t Hoepeltje De SKRS-locatie aan de Nes in Schagen met kinderdagverblijf t Hoepeltje
Kinderdagverblijf 't Bikkeltje in Schagen Kinderdagverblijf 't Bikkeltje in Schagen
Lekker spelen op bso Nes in Schagen met de berg en de waterpomp Lekker spelen op bso Nes in Schagen met de berg en de waterpomp