SKRS opent nieuwe babygroep op 't Hoepeltje

Hoera! Op maandag 14 mei 2018 opent SKRS een nieuwe baby-dreumesgroep op kinderdagverblijf ’t Hoepeltje. Op deze SKRS-locatie aan de Nes in Schagen is nu extra plek voor kinderen van nul tot twee jaar. 

Op de baby-dreumesgroep houden we de individuele slaap- en voedingsritmes van de jonge baby’s aan. Voor de oudere kinderen hanteren we een duidelijke dagindeling met een herkenbare structuur. We bieden de kinderen warmte, veiligheid, duidelijkheid en continuïteit.

Over ’t Hoepeltje
Alle groepen hebben een groepsruimte, slaapkamers en een sanitaire ruimte. Het pand van ’t Hoepeltje grenst aan een prachtige groene en ruime buitenruimte waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen. Deze buitenruimte is bekroond met het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang. Voor de allerkleinsten is ook een speciaal buitengedeelte ingericht, waar zij veilig van het buiten zijn kunnen genieten. Het pand grenst aan verzorgingshuis Magnushof en bevindt zich tegenover KiBo, de kinderboerderij in Schagen. Hier gaan de kinderen regelmatig naartoe!

’t Hoepeltje kent ook een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar en groepen voor 0 tot 4 jaar, dus ook oudere broers en zussen kunnen er terecht. Voor schoolgaande kinderen is hier ook bso Nes, waar kinderen zich voor en na schooltijd en in vakanties heerlijk kunnen vermaken. 

Heeft u interesse?

Wilt u een gesprek, rondleiding of informatiepakket? Neem dan contact op met SKRS via 0224 298 363 of info@skrs.nl (mailto:info@skrs.nl). Kijk voor meer informatie over ’t Hoepeltje op www.skrs.nl/thoepeltje (http://www.skrs.nl/thoepeltje). 

De SKRS-locatie aan de Nes in Schagen met kinderdagverblijf t Hoepeltje De SKRS-locatie aan de Nes in Schagen met kinderdagverblijf t Hoepeltje