SKRS kiest voor meer variatie in vernieuwde voedingsbeleid!

Bij SKRS staat het kind voorop. Elk kind gunnen we een fijne jeugd met veel groen, lekker bewegen, en gezonde voeding. Voor een fit lichaam en een frisse geest. Op 2 oktober bedankte onze beleidsmedewerker Ilse diëtiste Mariska Rinkel voor haar bijdrage aan het verbeterde voedingsbeleid. 

SKRS heeft een vernieuwd voedingsbeleid voor het kinderdagverblijf en de peuteropvang en een vernieuwd voedingsbeleid voor de bso. Beide stukken vindt u bij de downloads (http://www.skrs.nl/downloads). 

Meer keus
In het verbeterde voedingsbeleid is meer aandacht voor gezond trakteren op het kinderdagverblijf en de peuteropvang. Op de bso wordt ouders vanaf heden gevraagd om niet meer te trakteren. Daarnaast is er meer keus in verantwoord broodbeleg en verantwoorde broodvervangers.

Verder bevat het voedingsbeleid richtlijnen per leeftijdsgroep over de voeding en tussendoortjes die kinderen dagelijks nodig hebben om alle voedingsstoffen binnen te krijgen.

SKRS-dopper
Het voedingsbeleid is opgesteld in samenwerking met diëtiste Mariska Rinkel en de oudercommissie. De diëtiste werd bedankt met een bloemetje en, uiteraard, een SKRS-dopper, die symbool staat voor de gezonde leefstijl bij SKRS.

IMG_3986b IMG_3986b