Nu ook flexopvang in de Waldervaart!

Vanaf januari zal groep 2 van ’t Vliegertje, het kinderdagverblijf van SKRS in de Waldervaart, haar deuren openen. Het wordt een groep voor reguliere opvang én flexopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Bij de flexopvang staat vast hoeveel dagdelen u in de maand afneemt, maar wélke dagdelen u afneemt kan per week verschillen. Zo kunt u de ene week bijvoorbeeld (in overleg met de groep) opvang afnemen op maandagochtend, dinsdag en vrijdag en de andere week op dinsdagmiddag, woensdag en donderdag. Ideaal voor ouders met wisselende werktijden! De flexopvang biedt SKRS aan op ’t Vliegertje (http://www.skrs.nl/tvliegertje) in de Waldervaart, maar ook op kinderdagverblijf ’t Schommeltje (http://www.skrs.nl/tschommeltje) in de Groeneweg.

Tarieven

Kijk op www.skrs.nl/kinderdagverblijf_kosten_en_toeslag (http://www.skrs.nl/kinderdagverblijf_kosten_en_toeslag) voor de tarieven. Kies voor het prijsoverzicht met 49 en 51 weken en kijk in de tabel bij flexgroep.

Interesse?

Heeft u interesse in opvang op Vlieger 2, voor de flexopvang of de reguliere opvang (49 of 51 weken)? Neem dan contact op met administratief medewerker Mirella via 0224 298 363 of mirella@skrs.nl (mailto:mirella@skrs.nl). Mirella werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

SKRS wenst alle kinderen en ouders veel plezier op Vlieger 2!

SKRS Kinderopvang - locatie Waldervaart (2) SKRS Kinderopvang - locatie Waldervaart (2)