31 mei: informatieavond bouw IKC Iepenlaan

Op 31 mei organiseren SKRS, Sarkon en de gemeente Schagen een informatieavond over de vervangende nieuwbouw van basisschool De Rank en de renovatie van kinderdagverblijf ’t Schommeltje en peuteropvang De Trommel van SKRS. Buurtbewoners, belanghebbenden en belangstellenden zijn uitgenodigd om de avond bij te wonen.

Het project is voorbereid door Sarkon, de overkoepelende organisatie waaronder De Rank valt. Het nieuwe pand is ontworpen door M@@T Architecten &  Adviseurs. Op de informatieavond zullen ook tekeningen worden getoond.

De informatieavond is op dinsdag 31 mei 2016 van 19.30 tot 21.15 uur in wijkgebouw De Groene Schakel, van wijkvereniging Groeneweg. U vindt de Groene Schakel aan de A.Mauvestraat 161 in Schagen.

IKC Groeneweg

Samen zullen De Rank, ’t Schommeltje en De Trommel het nieuwe Integraal Kindcentrum (IKC) vormen in de Groeneweg, aan de Iepenlaan in Schagen. Zij komen in één gezamenlijk pand op de plek waar nu De Rank en de dependance van de Julianaschool gevestigd zijn. De dependance van de Julianaschool zal gaan verhuizen.

Een IKC is een voorziening voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar en biedt een totaalpakket voor educatie, opvang en ontwikkeling. Ouders en kinderen hebben te maken met één pedagogische missie, één visie, één organisatie en één team. De kinderopvang en basisschool ondersteunen en stimuleren de kinderen gezamenlijk in hun ontwikkeling.

Programma

19.30 uur          Ontvangst
19.45 uur          Welkom en inleiding: door Frans Leijen, directeur van De Rank, en Jannie Mazereeuw, directeur-bestuurder van SKRS
19.55 uur          Toelichting project door Ronald van Hek van M@@T Architecten & Adviseurs
20.20 uur          Toelichting inrichting openbaar gebied door de heer A. Munnik
20.35 uur          Mogelijkheid tot vragen stellen
20.55 uur          Terugkoppeling vragenronde
21.15 uur          Afsluiting

Meer informatie

Heeft u vragen over de informatieavond? Neem dan contact op met André Hagedoorn, projectleider Stichting Sarkon (andrehagedoorn@sarkon.nl (mailto:andrehagedoorn@sarkon.nl)).

Buiten op kinderdagverblijf ’t Schommeltje spelen de kinderen in de natuurlijke buitenruimte / SKRS Buiten op kinderdagverblijf ’t Schommeltje spelen de kinderen in de natuurlijke buitenruimte / SKRS
Kinderdagverblijf ’t Schommeltje en peuteropvang De Trommel vindt u in de Groeneweg / Foto SKRS Kinderdagverblijf ’t Schommeltje en peuteropvang De Trommel vindt u in de Groeneweg / Foto SKRS