Directeur-bestuurder Jannie Mazereeuw neemt afscheid van SKRS

Directeur-bestuurder Jannie Mazereeuw, onze Jannie, gaat met prepensioen en neemt afscheid van SKRS. Wat zullen we haar gaan missen.

Het afscheid gaat met een traan, maar we willen haar ook met een lach laten gaan. We hebben met veel plezier samengewerkt en Jannie heeft zich 35 jaar lang, elke dag, vol passie ingezet. Dat verdient een feest. Een groot feest!

Uitnodiging receptie

Vrijdag 1 juli staat in het teken van het feestelijke afscheid van Jannie. Alle ouders, oud-ouders, medewerkers, oud-medewerkers en relaties zijn uitgenodigd voor de receptie in de Muziektuin in Schagen (Loet 10, bij museumboerderij Vreeburg). De receptie is van 16.00 tot 18.30 uur. Wees welkom!

Bij de receptie zijn ook kinderen van harte welkom. Voor hen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Tip: kom à la Jannie op de fiets! Komt u van ver? Dan kunt u (gratis) parkeren bij het ROC aan de Hofstraat, bij het Regius College aan de Julianalaan en op het parkeerterrein aan de Menisweg, aan de westzijde van de N245. De Muziektuin is elf minuten lopen vanaf het station in Schagen.

Jannie houdt van tuinieren, theater en lezen. Mocht u iets willen geven, laat het dan iets in deze genres wezen.

35 jaar in de kinderopvang

In 1981 begon Jannie bij SKRS. Toen met één locatie en enkele collega’s. ’t Bikkeltje was het eerste kinderdagverblijf in de kop van Noord-Holland en bestond net een jaar. Met dat kinderdagverblijf is ze vijf keer verhuisd. Daarnaast opende ze negen nieuwe locaties. Duizenden kinderen van drie maanden heeft ze dertien jaar oud zien worden. Met twee handen, twee benen en één groot hart heeft Jannie altijd vol passie gewerkt. Om kinderopvang te realiseren en te behouden voor, nu in 2016, 664 kinderen en 88 collega’s. Jannie, namens alle ouders, medewerkers en kinderen, van toen en nu: bedankt.

 

Na 35 jaar neemt Jannie afscheid van SKRS / Foto SKRS Na 35 jaar neemt Jannie afscheid van SKRS / Foto SKRS
Jannie begon haar carrière als pedagogisch medewerker op de groep / Foto SKRS Jannie begon haar carrière als pedagogisch medewerker op de groep / Foto SKRS
En de nieuwe directeur-bestuurder van SKRS is ... Mascha de Wit! / Foto SKRS En de nieuwe directeur-bestuurder van SKRS is ... Mascha de Wit! / Foto SKRS
Op 1 juli 2016 is de afscheidsreceptie! Komt u ook? / Afbeelding SKRS Op 1 juli 2016 is de afscheidsreceptie! Komt u ook? / Afbeelding SKRS