SKRS opent nieuwe locatie peuteropvang bij De Rank!

Op maandag 17 augustus 2015, de eerste dag na de zomervakantie, zal SKRS haar derde locatie voor peuteropvang openen! De peuteropvang wordt gevestigd in de Groeneweg in Schagen. Vooruitlopend op het te realiseren IKC in 2017, zal hierbij nauw contact zijn met de naastgelegen basisschool De Rank.

Peuteropvang De Rank

Op de peuteropvang worden kinderen van twee tot vier jaar op speelse wijze voorbereid op de basisschool. Ze ontmoeten vriendjes en vriendinnetjes en leren de structuur van de dag kennen.

De peuteropvang in de Groeneweg is 3 uur per ochtend open: van 8.30 tot 11.30 uur. U vindt deze locatie in de Groeneweg (Iepenlaan 54, 1741 TG in Schagen) naast kinderdagverblijf ’t Schommeltje van SKRS.

Wilt u meer informatie over de peuteropvang, zoals een informatiepakket, een rondleiding of een vrijblijvende proefberekening? Neem dan contact op met SKRS (tel. 0224 - 298 363 of mail naar info@skrs.nl (mailto:info@skrs.nl)) of vraag een informatiepakket aan bij Frans Leijen, directeur van basisschool De Rank.

’t Schommeltje en straks ook de peuteropvang bevinden zich naast De Rank, waarmee SKRS in 2017 een Integraal Kindcentrum zal starten: IKC Groeneweg. Met de komst van de peuteropvang lopen SKRS en De Rank op de activiteiten voor het IKC vooruit.

IKC Groeneweg

Een IKC (Integraal Kindcentrum) is een voorziening voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar en biedt een totaalpakket voor educatie, opvang en ontwikkeling. Ouders en kinderen hebben te maken met één pedagogische missie, één visie, één organisatie en één team. De kinderopvang en basisschool ondersteunen en stimuleren de kinderen gezamenlijk in hun ontwikkeling. IKC Groeneweg betreft een samenwerking tussen basisschool De Rank enerzijds en SKRS kinderopvang anderzijds.

In 2017 zal IKC Groeneweg van start gaan. Hieraan voorafgaand zal een verbouwing plaatsvinden. Het IKC biedt voor kinderen en hun ouders vele voordelen (http://www.skrs.nl/pg-165-7-94261/pagina/ikcgroeneweg.html).

Openbare informatieavond

Op 23 juni 2015 om 20.00 uur is er in De Rank een openbare informatieavond (http://www.skrs.nl/pg-165-7-94261/pagina/ikcgroeneweg.html) over het IKC, de peuteropvang en de samenwerking tussen De Rank en SKRS. Alle belangstellenden zijn welkom!