Nog meer medewerkers van SKRS Uk & Puk gecertifieerd!

24-04-2024

Op 23 april kreeg weer een lichting (nieuwe) pedagogisch medewerkers van SKRS haar certificaten uitgereikt. De medewerkers hebben hun opleiding tot VE-medewerker succesvol afgerond en zijn nu officieel gecertificeerd voor Uk & Puk, het totaalprogramma voor kinderen van nul tot vier jaar.

 

De activiteiten van Uk & Puk stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden. Ook geeft Uk & Puk de eerste rekenprikkels. Uk & Puk is een voorschools educatieprogramma (https://www.skrs.nl/pg-165-7-82895/pagina/peuteropvangve.html)die de kinderen spelenderwijs voorbereid op de overgang naar de basisschool.

 

Het complete spelen, ontdekken en groeien

Spelen is ontdekken. En spelen is groeien. Daarom staat spelen centraal in Uk & Puk. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van nul tot vier jaar. Bij Uk & Puk draait het niet om lesjes geven en lesjes leren. Uk & Puk leert baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden door actief bezig te zijn en lekker te spelen!

 

Uk & Puk organiseert alle activiteiten rondom verschillende thema’s. Deze thema’s komen uit de directe belevingswereld van jonge kinderen en spelen zich af in het hier en nu. Ook richt Uk & Puk zich op leidstervaardigheden, individuele activiteiten, verzorgingsactiviteiten, een kijkboek met platen en biedt het een extra thema voor peuters die bijna naar de basisschool gaan.

 

Op élke groep een VE-geschoolde medewerker

Uk & Puk wordt volledig aangeboden op het kinderdagverblijf (https://www.skrs.nl/pg-165-7-31461/pagina/kinderdagverblijf.html) en de peuteropvang (https://www.skrs.nl/pg-165-7-89354/pagina/peuteropvang.html) van SKRS. Nu ook deze lichting (nieuwe) medewerkers geslaagd is voor de opleiding, heeft SKRS nog meer pedagogisch medewerkers die inzetbaar zijn op het kinderdagverblijf en peuteropvang als VE-geschoolde medewerker!

 

Van harte gefeliciteerd!

Geslaagd Uk & Puk Geslaagd Uk & Puk