Komt u ook op de themabijeenkomst over voorlezen?

Welke boeken kies je? Op welke manier lees je voor? Hoe maak je voorlezen nóg leuker? Woensdag 12 oktober organiseert SKRS een themabijeenkomst over voorlezen.

Voorlezen is niet alleen leuk; het kan ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van uw kind. Jonge kinderen leren goed luisteren en ze leren zich concentreren. Daarnaast stimuleert het de fantasie van het kind.

In de themabijeenkomst geeft onze VVE-coach Jaqueline bruikbare informatie, handige tips en een instructie voorlezen. De bijeenkomst is leuk en leerzaam voor ouders die kinderen hebben tussen de 0 en 4 jaar. Zowel ouders van SKRS als ouders ‘van buitenaf’ zijn welkom!

De bijeenkomst is van 9.00 tot 10.30 uur (inloop vanaf 8.45 uur) op groep 4 van
kinderdagverblijf ’t Hoepeltje (Nes 8a, Schagen). De bijeenkomst is gratis. Komt u ook?

Vragen?
De bijeenkomst is alleen voor ouders. Opgeven is gewenst; graag via info@skrs.nl (mailto:info@skrs.nl). Heeft u vragen? Neem dan contact op met SKRS: tel. 0224 298 363 of mail naar info@skrs.nl (mailto:info@skrs.nl).

Themabijeenkomsten
Elke themabijeenkomst staat een thema centraal. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u er met andere ouders over praten en ervaringen delen. De bijeenkomst over voorlezen valt in de Kinderboekenweek (5 tot 16 oktober 2016).

voorlezen voorlezen