SKRS nu eigen Puk-trainer in huis

Jaqueline, pedagogisch medewerkster bij SKRS, is geslaagd voor de opleiding ’Train de trainer Uk & Puk’ bij de CED-groep (http://www.cedgroep.nl) in Rotterdam. Dit betekent dat SKRS nu een eigen opleider in huis heeft voor het VVE-programma Uk & Puk.

Jaqueline is met haar certificaat bevoegd om andere medewerkers te scholen en bijscholen voor het programma Uk & Puk. In het najaar van 2016 zal ze onze Puk-geschoolde medewerkers bijscholen en in het voorjaar van 2017 zal ze een nieuwe groep medewerkers opleiden voor het programma Uk & Puk.

Jaqueline is werkzaam op peuteropvang De Trommel en kinderdagverblijf ’t Hoepeltje groep 1. Eerder heeft zij, net als vele andere medewerkers, haar certificaat behaald voor het VVE-programma Uk & Puk.

VVE-programma Uk & Puk

Op de peuteropvang en op het kinderdagverblijf wordt gewerkt aan VVE: voor- en vroegschoolse educatie. Met het programma Uk & Puk worden de peuters op speelse wijze voorbereid op de basisschool. Handpop Puk is de grote vriend van alle peuters. Spelenderwijs maakt hij de peuters bekend met kleuren, getallen en meer.

Alle medewerkers in de peuteropvang hebben de tweejarige opleiding tot VVE-medewerker gevolgd. Deze medewerkers zijn officieel gecertificeerd voor Uk & Puk. Op alle kinderdagverblijven is op elke groep minimaal één medewerker gecertificeerd.

> Lees meer over VVE binnen SKRS (http://www.skrs.nl/pg-165-7-82895/pagina/peuteropvangvve.html)

Jaqueline is geslaagd voor de opleiding ’Train de trainer Uk & Puk’ / Foto SKRS Jaqueline is geslaagd voor de opleiding ’Train de trainer Uk & Puk’ / Foto SKRS