SKRS verhoogt kwaliteit met Tink-training voor medewerkers

Op 30 augustus zijn achttien pedagogisch medewerkers van SKRS gestart met de Tink-training over taal en interactie in de kinderopvang. In deze training krijgen de medewerkers nieuwe inzichten over hoe je met en tegen de kinderen praat.

Op welke manier zeg je iets? Hoe leg je iets uit? Hoe los je conflicten op? Hoe stimuleer je de ontwikkeling van taal en toon je respect voor de autonomie? De training van de Kinderopvang Academie (http://www.kinderopvangacademie.nl) is een interessante, mooie en leerzame aanvulling op het werk als pedagogisch medewerker.

De medewerkers die aan de training deelnemen zijn Monique (Bikkel 4), Marja (Bikkel 5), Erika (Bikkel 6), Ingrid (De Tamboerijn + bso Nes groep 1), Ingmar (Hoepel 1), Mariska (Hoepel 1), Jaqueline (De Trommel + Hoepel 1), Janneke (Hoepel 3), Nelly (Hoepel 3), Nadia (de Schommel), Angelique (bso Nes groep 2), Isabella (bso De Buizenberg groep 3), Marianne (bso Waldervaart groep 3), Jill (bso Waldervaart groep 4), Celine (bso De Koet), Sharon (bso De Koet), Dorothy (flex & inval) en Tess (flex & inval). Zij hebben veel zin in de cursus! Als u nog vragen heeft, stel ze gerust aan hen.

Kwaliteit

Regelmatig kunnen medewerkers van SKRS zich laten scholen en bijscholen. SKRS vindt ontwikkeling van medewerkers belangrijk voor blijvende kwaliteit op de groep, op de locatie en binnen de opvang in zijn geheel. Ook is de scholing goed voor de persoonlijke ontwikkeling: je wordt er cognitief en mentaal rijker van, je kunt collega’s inspireren en je door hen laten inspireren, en het draagt bij aan een goed en sterk team.

Door op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten houdt SKRS de kwaliteit van de opvang hoog. Ten behoeve van het kind. Het motto van SKRS is tenslotte: Het kind voorop!

logo_TINK_CMYKkopie logo_TINK_CMYKkopie