Bekijk de foto's van open dag en zomerfeest!

Wat was het gezellig! Zaterdag 10 september organiseerde SKRS een open dag en zomerfeest. Het thema: de boerderij.

Vele boertjes en boerinnetjes waren samen met hun vaders en moeders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, buren en vrienden naar de locatie Lauriestraat gekomen voor het grote feest. Ook belangstellenden ’van buitenaf’ kwamen langs: om zich te laten informeren over de kinderopvang en om een kijkje te nemen op de groepen. Voor hen waren er ook informatiekramen over de peuteropvang, de gezonde voeding (met onder andere biologisch vlees) en de SKRS-app.

De kinderen deden enthousiast mee met de trekkerrace, het grabbelen in het stro, het knuffelen met de konijntjes, het schaap plakken en meer. Ook genoten zij van een fruitspiesje en een rondje in de Stint.

Alle kinderen, ouders en andere aanwezigen: bedankt voor jullie gezelligheid! Het was een superfeest.

Bekijk de foto’s

Ga naar het FOTOALBUM Open dag en zomerfeest | 10 september 2016 (http://www.skrs.nl/ph-165-3-28286/foto/open_dag_en_zomerfeest__10_september_2016.html) om na te genieten en de herinneringen te delen met elkaar en de kinderen! De komende week zal het fotoalbum nog worden aangevuld met meer foto’s, dus houd de site in de gaten.

Fotowedstrijd

En oja, heb jij ook leuke foto’s van deze dag en wil je 4 kaartjes winnen voor Landgoed Hoenderdaell? Doe dan mee met de fotowedstrijd (http://www.skrs.nl/nw-165-7-3630583/nieuws/wie_wint_4_kaarten_voor_hoenderdaell.html)!

927095 927095