Luister terug: Jannie in 'Met de deur open'

Zondag 10 juli was Jannie twee uur lang te gast in het radioprogramma ’Met de deur open’ van Schagen FM. Van 10.00 tot 12.00 uur werd onze kersverse prepensionado door Kitty Mertz geïnterviewd over haar leven, haar werk en haar passie.

Luister het interview terug op: het audio-archief van Schagen FM (http://www.schagenfm.nl/pg-28464-7-86831/pagina/audio_archief.html) (zoek op 2016-07).

Jannie Mazereeuw, tot 1 juli 2016 directeur-bestuurder bij SKRS, is met prepensioen. Op 1 juli nam ze op feestelijke wijze afscheid van SKRS. In de Muziektuin in Schagen was de ’hartverwarmende en overweldigende’ afscheidsreceptie en nam ze afscheid van kinderen, ouders, medewerkers en relaties, van vroeger en nu.

35 jaar in de kinderopvang

In 1981 begon Jannie bij SKRS. Toen met één locatie en enkele collega’s. ’t Bikkeltje was het eerste kinderdagverblijf in de kop van Noord-Holland en bestond net een jaar. Met dat kinderdagverblijf is ze vijf keer verhuisd. Daarnaast opende ze negen nieuwe locaties. Duizenden kinderen van drie maanden heeft ze dertien jaar oud zien worden. Met twee handen, twee benen en één groot hart heeft Jannie altijd vol passie gewerkt. Om kinderopvang te realiseren en te behouden voor, nu in 2016, 664 kinderen en 88 collega’s.

Jannie kreeg op 1 juli door burgemeester Marjan van Kampen de Complimentenspeld uitgereikt. Naar ons idee zeer terecht!

IMG_8677jpg IMG_8677jpg