Ouders dit jaar weer meer tevreden over bso!

Uit de jaarlijkse enquête blijkt dat de ouders van de bso dit jaar, schooljaar 2015-2016, weer meer tevreden zijn over de opvang en de organisatie van SKRS. Ouders beoordelen de opvang met een 8,6 en de organisatie met een 8,1. Prachtige cijfers, waar SKRS erg trots op is.

Beide gemiddelde cijfers zijn twee tienden gestegen vergeleken met het vorige schooljaar, 2014-2015. Ook in het schooljaar daarvóór was een stijging zichtbaar. De ouders zijn het meest tevreden over het vervoer, de vakantieprogramma’s op de bso’s en de vriendelijkheid van de medewerkers. Als verbeterpunt wordt onder andere de buitenruimte van bso Waldervaart genoemd. SKRS neemt de mening van ouders serieus en kan over dit punt al zeggen dat er plannen ter verbetering op tafel liggen.

De hiervoor genoemde cijfers betreffen de cijfers SKRS-breed. Echter, de resultaten zijn ook geanalyseerd op locatieniveau en zelfs op groepsniveau. Zo kunnen de locatiehoofden in de teamvergaderingen aandacht besteden aan de reacties van ouders op de specifieke locaties en groepen en kunnen we efficiënt aan de verbeteringen werken. Daarnaast worden de resultaten besproken in de vergaderingen rondom het pedagogisch beleid en in de bijeenkomsten met de oudercommissie.

In het verslag leest u tevens de verbeterpunten van SKRS na de tevredenheidsmeting van vorig schooljaar. Volgend jaar zult u in het verslag te lezen krijgen wat we concreet met uw opmerkingen van dit schooljaar hebben gedaan.

Het hele verslag lezen?

Het verslag van de tevredenheidsmeting is inzichtelijk voor ouders van SKRS op de inlogpagina voor ouders (http://www.skrs.nl/pg-165-7-32087/pagina/inloggenoudersnieuws.html). De inloggegevens vindt u in de SKRS Memo en kunt u ook opvragen bij SKRS (tel. 0224 298 363). In het verslag zijn de gegevens van ouders en kinderen geanonimiseerd.

SKRS bedankt de ouders voor hun deelname!

Koet-8 (Small) Koet-8 (Small)