SKRS opent derde bso-groep in de Aloysiusschool

Leuk nieuws: op maandag 11 april zal SKRS Kinderopvang een derde groep openen in bso De Buizenberg! Deze groep in de Aloysiusschool zal buitenschoolse opvang aanbieden voor kinderen van acht jaar en ouder.

Groep 1 en 2 van bso De Buizenberg zijn voor kinderen van vier tot en met zeven jaar. De nieuwe groep, groep 3, is voor de kinderen van de Aloysiusschool die acht jaar of ouder zijn. De nieuwe groep bevindt zich in de keuken en activiteitenruimte naast de andere bso-groepen.

SKRS is erg blij dat ze een nieuwe groep kan openen! Ook is ze blij met de fijne samenwerking met de Aloysiusschool. Samen met de Aloysiusschool zal SKRS de ruimte inrichten tot een leuke groep die past bij de leeftijd en ontwikkelfase van de kinderen.

SKRS wenst alle kinderen die naar groep 3 gaan veel plezier in hun nieuwe groep!

Interesse in bso De Buizenberg?
Heeft u een of meerdere kinderen op de Aloysiusschool en heeft u ook interesse in de voorschoolse en/of naschoolse opvang en/of vakantieopvang op bso De Buizenberg? Neem dan contact op met SKRS (tel. 0224 298 363 of mail naar info@skrs.nl (mailto:info@skrs.nl)). Kijk op www.skrs.nl/bso_de_buizenberg (http://www.skrs.nl/bso_de_buizenberg) voor meer informatie over deze bso.

De Buizenberg (2) De Buizenberg (2)