SKRS vraagt ouders gezond te trakteren

Er is er een jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien, want er worden leuke, lekkere traktaties uitgedeeld. Als onderdeel van ons beleid voor gezonde voeding vragen we ouders op het kinderdagverblijf en in de peuteropvang vanaf heden gezond te trakteren. Op de babygroepen vragen we u om niet te trakteren, maar op de peutergroepen is een gezonde traktatie helemaal leuk! Ter inspiratie bieden we u 20 leuke ideeën (http://www.skrs.nl/gezondtrakteren).

Bij SKRS staat het kind voorop! SKRS ziet het als haar verantwoordelijkheid om de kinderen een gezonde leefomgeving te bieden.Bij een verjaardag, feestdag, de geboorte van een broertje of zusje en het afscheid van een kind kiest SKRS daarom bewust voor gezonde voeding. Dit doen we zelf en dit vragen we ook van ouders.

Bij een verjaardag maken we er op het kinderdagverblijf en in de peuteropvang sowieso een gezellig feestje van! Het kind mag op tafel op een mooi versierde stoel zitten en de kinderen zingen liedjes en maken muziek. Ook krijgt de jarige een mooi knutselwerk van de andere kinderen.

Bij een verjaardag of een ander feestmoment op de babygroep (0 tot 2 jaar) trakteren we de kinderen op een feestelijke dag zónder lekkernij. Op de peutergroep (2 tot 4 jaar) kunt u wél kiezen voor een leuke traktatie (het is niet verplicht, de pedagogisch medewerkers zorgen sowieso voor een feestje)! Als u wilt trakteren, vragen we u te kiezen voor iets gezonds. Op www.skrs.nl/gezondtrakteren (http://www.skrs.nl/gezondtrakteren) bieden we u 20 ideeën ter inspiratie! Van lekker simpele ideeën tot knutselwerkjes die iets meer tijd en creativiteit vragen. Voor ieder wat wils!

Verjaardag-19 Verjaardag-19