'Muziek op schoot' bij muziekschool Da Capo

Op 29 september start muziekschool Da Capo een nieuwe cursus: ’Muziek op schoot’. De muzieklessen zijn bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar met een ouder of begeleider.

De naam ’Muziek op schoot’ staat symbool voor de veilige band tussen het kind en diens vader, moeder, oma, opa of aan wie het kind ook gehecht is. Vandaaruit begint de muzikale ontdekkingsreis! Niet alleen de muzikale ontwikkeling: de hele ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd.

Samen plezier maken

Tijdens de lessen staat samen plezier maken op de eerste plaats! De les start met een persoonlijke begroeting voor ieder kind. Hierna worden er allerlei activiteiten gedaan die afgestemd zijn op de leeftijd van de kinderen. Ook zit er in iedere les wel een rust- of luistermoment. Na alle inspanningen volgt de afsluiting, waarbij van ieder kind afscheid wordt genomen.

De kinderen worden zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld. De cursus voor baby’s en dreumesen omvat 6 lessen van 45 minuten en die voor peuters 6 lessen van 60 minuten. De eerste les kan als proefles gezien worden. Mocht je toch niet door willen gaan, dan betaal je dan alleen de eerste les.

Er starten meerdere cursussen per seizoen. Een boekje met liedjes en wat drinken na afloop van elke les zit bij het cursusgeld inbegrepen.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.dacaposchagen.nl (http://www.dacaposchagen.nl) of mail naar info@dacaposchagen.nl (mailto:info@dacaposchagen.nl). Bekijk ook de flyer.

Flyer MoS Flyer MoS