Op 13 mei plantenfeestje voor 600 jaar Schagen!

Op woensdag 13 mei is het plantenfeest! Schagen bestaat 600 jaar en SKRS verzorgt voor ongeveer net zo veel kinderen de kinderopvang: leuke reden om op 600 voet, zo’n 60 m², het perkje voor het gemeentehuis op te fleuren met mooie planten in vele kleuren en geuren.

Een delegatie van alle kinderen van SKRS zal op 13 mei de plantjes in de grond planten. De gaten in het perkje voor het gemeentehuis zijn al zichtbaar.

Alle kinderen mogen helpen!
Iedereen is welkom om bij het plantenfeest aanwezig te zijn! Neem uw vrienden, familie, buren dus gezellig mee. Hebt of kent u kinderen die mee willen helpen planten? Stuur dan even een mailtje naar info@skrs.nl (mailto:info@skrs.nl), dan houden we een schepje vrij.

Het plantenfeestje start om 10.00 uur met muziek van Schagens Harmonie. Om 10.30 uur zal de opening zijn door burgemeester Marjan van Kampen met daarna een openingshandeling met Jannie Mazereeuw, directeur-bestuurder van SKRS, en enkele kinderen van het kinderdagverblijf. Vervolgens zullen tot ongeveer twaalf alle kinderen van het kinderdagverblijf, de peuteropvang, de bso én alle kinderen van buitenaf die (die dag) niet naar de opvang komen, de plantjes een plekje geven in het perk voor het gemeentehuis.

Doe mee met de prijsvraag en win een appelboompje!
Voor hoeveel kinderen verzorgt SKRS de kinderopvang? Wie op www.facebook.com/SKRSkinderopvang (http://www.facebook.com/SKRSkinderopvang) SKRS liket en onder de actiefoto het juiste antwoord invult, maakt kans op een leuk appelboompje! En wie weet heeft SKRS op 13 mei ook 600 likes op Facebook.

20150429_124021 20150429_124021
kogeldistel kogeldistel
voorjaarszonnebloem voorjaarszonnebloem
koolzijdeplant goudgeel koolzijdeplant goudgeel