Hoe was het sinterklaasfeest op groep 3 van bso Waldervaart?

Op 5 december was het een gezellige boel op groep 3 van bso Waldervaart! Pedagogisch medewerkster Maureen doet verslag.

Op de fruitkar vonden de kinderen zomaar een gedicht van Piet met de opdracht om even in de gymzaal te gaan kijken. Al rennend en gillend waren de kinderen snel ter plaatse. Ze vonden een zak en een diaprojecter. Wat een bijzonder cadeau!

Op de groep bleek al snel waar wij de diaprojector voor nodig hadden. We kregen namelijk een schaduwspel van Sinterklaas, met pietjes, cadeautjes, de Sint en Amerigo.

Adventkalender
Ook kregen we een enorm cadeau: een adventkalender van sinterklaas-Playmobil, voor op de bso! We moesten met een speciale dobbelsteen om de beurt gooien en zo konden we, een voor een, steeds een luikje van de kalender openen en een Playmobilpoppetje eruit ’vissen’. Alleen ... de dobbelsteen ontbrak! Gelukkig had Mees toevallig net een dobbelsteen geknutseld en mochten we deze lenen.

Onder het genot van fruitspiesjes (aan de staf van Sinterklaas) en pietenmandarijntjes werd er gedobbeld en ’geopend’. Daarna hebben we nog speculaasmuffins gebakken en eindigden we de middag met het schaduwspel in de gymzaal!

> Bekijk de foto’s! (http://www.skrs.nl/ph-165-3-19115/foto/sinterklaasfeest_op_groep_3_5_december_2014.html?page=1)