En de eerste SKRS Kind-op-komstpakketten gaan naar ...

Aanstaande ouders uit Schagen en omgeving die de speciale bon bij SKRS inleveren, ontvangen sinds 17 december gratis het SKRS Kind-op-komstpakket: een doos vol leuke cadeautjes en hebbedingetjes van relaties en ondernemers uit de omgeving. En aan wie konden we de eerste pakketten beter uitreiken dan aan alle (aanstaande) ouders die al bij SKRS ingeschreven staan!

Woensdag 17 december werden de eerste cadeaupakketten uitgereikt. Directeur-bestuurder Jannie Mazereeuw overhandigde de pakketten aan de (aanstaande) ouders die al bij SKRS ingeschreven staan. Ze benadrukte de goede samenwerking met de ondernemers die voor het cadeaupakket een presentje hebben geleverd.

De eerste reacties van de aanstaande ouders waren positief en enthousiast. “Zo’n pakket wil iedereen wel hebben!” En: “Dit is nog leuker dan alle bestaande pakketten!” En een niet-zwangere medewerker van SKRS: “Ik wou dat deze actie er tien jaar geleden was, toen begon ik net aan kinderen!”

De ondernemers die in het SKRS Kind-op-komstpakket een cadeautje aanbieden, zijn: ABN Amro Schagen (https://www.abnamro.nl/nl/prive/index.html), banketbakkerij Bakker & Koster (http://www.bakker-koster.nl), boekhandel Plukker (http://www.boekhandelplukker.nl/), Braspa (http://www.braspa.nl/), Fit4Lady Schagen (http://fit4lady.nl/category/club-schagen/), JOGG Schagen (http://www.jogg.nl/), Kaatje Keet (https://www.facebook.com/KaatjeKeet?fref=ts), KG & Rolf (http://www.kgrolf.nl/), loodgietersbedrijf TBS (http://loodgieterschagen.nl/), Lotte Klaver (http://www.lotteklaver.nl), Nutricia (http://www.nutriciavoorjou.nl/Paginas/nutricia-voor-jou.aspx), restaurant De Posthoorn (http://www.deposthoornschagen.nl/), Saitee Accessoires (http://www.saitee.nl/), Seriene (http://www.seriene.nl), Sportfondsen Schagen (zwembad De Wiel) (http://www.sportfondsen.nl/Accommodatie/Zwembad%20De%20Wiel/Paginas/Home.aspx), Kruidenier Stam en SKRS (http://www.skrs.nl) zelf.

Verwacht je ook een kindje?
Verwacht je ook een kindje? En woon je in Schagen en omgeving? Zorg er dan voor dat je de bon bemachtigt en lever deze in bij SKRS! Je ontvangt dan het SKRS Kind-op-komstpakket en profiteert direct van een gratis rondleiding en kostenberekening. De bonnen worden beschikbaar gesteld bij diverse ondernemers, op de website van SKRS (http://www.skrs.nl/pg-165-7-87230/pagina/over_skrs_-_skrs_kind-op-komstpakket.html) en op de Facebook-pagina van SKRS (http://www.facebook.com/SKRSkinderopvang).

Aanstaande vaders en moeders, veel plezier met het SKRS Kind-op-komstpakket! De ouders die niet konden komen, kunnen het pakket uiteraard alsnog bij SKRS komen ophalen.

> Lees meer over het SKRS Kind-op-komstpakket! (http://www.skrs.nl/pg-165-7-87230/pagina/over_skrs_-_skrs_kind-op-komstpakket.html)