Leuke activiteiten op bso De Koet!

De afgelopen weken hadden de kinderen van bso De Koet in Dirkshorn weer diverse leuke activiteiten op het programma! Verjaardagen vieren, opvang tijdens de studiemiddag, een fotosessie, knutselen rondom herfst ... Pedagogisch medewerkster Linda brengt verslag uit!

We hebben weer veel dingen gedaan bij De Koet. We hebben twee verjaardagen gevierd: van Celine en Tygo. En o, wat een lekkere traktaties kregen we. Ook heel mooi en een beetje eng: Tygo trakteerde namelijk op spinnen!

Fotosessie bij De Wiel
Met de studiemiddag zijn we heerlijk een dagje naar het strandje van De Wiel geweest. Spontaan hebben we bedacht om een fotosessie te houden, dus iedereen ging een keertje op de foto. Vervolgens ging iedereen druk aan de slag om leuke fotolijstjes te maken voor de prachtige foto’s!

Ook zijn we bezig geweest met herfstknutsels. Wat is iedereen creatief!
Zwanen, een tweeling in een wagen, een visser in een bootje met een hengel, bloemstukjes, egels, enz. De meest prachtige kunstwerken worden gemaakt van eikeltjes, denneappels, kastanjes en blaadjes. De strijkkralen blijven ook erg leuk! En op onze bank binnen leest het ook lekker.

Lekker naar buiten
Verder genieten we nog van het lekkere weer en zijn we ook regelmatig buiten op het grote veld te vinden. De een op de schommel of het klimrek, de andere in de bosjes of aan het voetballen. Genieten doen we zeker!

Nu op naar de herfstvakantie! Dan gaan we weer gezellig héle dagen naar de bso. Wij hebben er al zin in, jullie ook?!

> Bekijk de foto’s! (http://www.skrs.nl/ph-165-3-17779/foto/september_en_oktober_2014.html?page=1)