Bso De Koet viert gezellige ’feestweek’!

Bso De Koet had een gezellige ’feestweek’ eind augustus. Pedagogisch medewerkster Linda vertelt!

Levend bingo
Maandag 25 augustus was het afscheidsfeest van Ellen en Alice. Als verrassing hadden zij een ’levend’ bingospel bedacht. Hierbij moesten de kinderen allerlei dingen ter plekke verzamelen en wie het eerst de bingokaart vol had, had gewonnen. Een foto, een sok, gras, een naamkaartje, een lepel, een stift enzovoort. Er werd wat afgerend, want tja, het was toch wel een wedstrijdje.

Na de bingo gingen we nog lekker cakejes versieren en gaven we Ellen en Alice een leuk dienblad met allerlei lekkers erop. Alle kinderen hadden hun naam erop gezet. Het dienblad was erg mooi geworden en Ellen en Alice waren er blij mee! We zullen jullie missen, maar jullie komen toch nog wel eens een keertje langs?!

Hieperdepiep!
Op donderdag 28 augustus was het weer feest: Sarah ging trakteren, want zij is zes jaar geworden. Heerlijke ’zoenen’ werden er uitgedeeld. We hebben ook heel veel liedjes voor haar gezongen en keihard ’hieperdepiep’ geroepen. Ik denk dat de hele buurt ons gehoord heeft!
Verder gingen we lekker spelen.
 
Al met al hadden we veel feestjes de afgelopen tijd op De Koet. Ondertussen hebben wij allerlei nieuwe spulletjes gekregen. De kinderen zijn er erg blij mee, er wordt wat afgespeeld! Wat is dat leuk zeg, om zulke blije, gezellige, lieve kinderen te zien en wat zijn ze er zoet mee.
Da’s genieten om te zien hoe erg ze alles waarderen, super!
 
Stephanie en Celine werken ondertussen ook alle dagen. Ze vinden het erg leuk en de kinderen denk ik ook wel! Natuurlijk moeten ze een beetje wennen, maar we hebben het erg leuk zo samen.
 
> Bekijk de foto’s van deze ’feestweek’! (http://www.skrs.nl/ph-165-3-17352/foto/nog_meer_feestjes_25_tm_28_augustus_2014.html?page=1)