Kinderen bso De Koet vieren feest!

Donderdag 21 augustus was het feest op De Koet! Omdat pedagogisch medewerkster Linda de volgende dag jarig was, waren alle kinderen van De Koet uitgenodigd om dit mee te vieren. Ook maandag de 25e is het weer feest. Linda brengt verslag uit!

Donderdag toen de kinderen uit school kwamen, gingen we eerst ballonnentrap doen. Daarna gingen we de stoelendans doen en toen was het tijd voor wat lekkers. De kinderen gingen eerst voor me zingen en daarna hebben we er even op geproost en cakejes versierd. Nou, dat ging er wel in, vooral de slagroom was een groot succes (zie sommige foto’s).

Bij het naar huis gaan kregen de kinderen nog een traktatie mee. Jaaa, dit was wel een heel gezellig dagje. Ik heb ook nog hele mooie cadeautjes gekregen, vele felicitaties mogen ontvangen, verjaardagsliedjes mogen horen... Ik heb genoten! Lieve allemaal, superbedankt!
 
Afscheidsfeest
We blijven nog even feesten, alleen is het maandag 25 augustus een afscheidsfeest. Ellen en Alice gaan De Koet helaas verlaten. Maar we gaan er maandag nog een gezellige dag van maken. Alle kinderen van De Koet zijn uit school van harte welkom om dit samen met ons te vieren. ’Jammer dat je weggaat, jammer dat je weggaat, jammer dat je weggaat van de bso, van de bso, van de bso!’

Nieuwe krachten 
Ondertussen hebben we ook een stagiaire op De Koet, dit is Celine. Zij komt voor een heel jaar stage lopen en heeft er zin in. Celine, heel veel plezier en succes op De Koet! Maar dat gaat vast wel goedkomen.

Vanaf september komt Stephanie ook ons team versterken. Ook zij heeft er zin in! In de zomervakantie heeft ze al even kennisgemaakt met De Koet en sommige kinderen. Stephanie, uiteraard wensen wij jou ook heel veel plezier!

> Bekijk de foto’s van het verjaardagsfeest van Linda! (http://www.skrs.nl/ph-165-3-17183/foto/linda_jarig_21_augustus_2014.html?page=1)