De laatste dagen voor de vakantie op bso De Koet ...

Hoe waren de laatste dagen voor de vakantie op bso De Koet? Pedagogisch medewerksters Linda, Alice en Ellen doen verslag.

De laatste dagen voor de vakantie waren erg gezellig! Op school waren de kinderen druk met de musical en het opruimen; op de bso deden we vooral lekker relaxed. De kinderen waren heerlijk buiten aan het spelen, hebben toneelvoorstellingen gegeven, gingen disco dansen, een verjaardag vieren, musical oefenen, schminken... Gezellige dagen dus!

Optredens
En wat een talenten hebben we binnen De Koet. Er waren dinsdag vele groepjes met optredens... Prachtig!

Ook hadden we de verjaardag van Theeuwes nog. Hij is alweer zeven jaar geworden. Hij ging ook nog trakteren. Mmm! Theeuwes kreeg een mooie sjerp en alle kinderen hebben hun naam erop geschreven en voor hem gezongen. HOERAAAA!

Schminken
Donderdagmiddag gingen we schminken. Nou, dat was ook een succes!
Een mooie afsluiter zo voor de vakantie. Jammer genoeg kwam niet iedereen aan de beurt, maar dat gaan we inhalen hoor, het was zo’n groot succes!

Voor de kinderen die niet in de vakantie komen: een hele fijne vakantie en tot over zes weken! Voor de vakantiekinderen: tot volgende week!
 
> Bekijk de foto’s! (http://www.skrs.nl/ph-165-3-17031/foto/laatste_week_voor_zomervakantie_juli_2014.html?page=1)




 
De laatste week voor de zomervakantie op bso De Koet. Foto SKRS De laatste week voor de zomervakantie op bso De Koet. Foto SKRS