Schrijf je in en kom zaterdag 5 juli ook naar het Schager Survivalfeest!

Voor alle kinderen en volwassenen die gek zijn op survival wordt op zaterdag 5 juli het Schager Survivalfeest georganiseerd! Het feest is openbaar. Iedereen, jong en oud, is deze dag van 9.30 tot 12.30 uur van harte welkom om mee te survivalen in de buitenruimte van De Wiel. 

Het Schager Survivalfeest is voor kinderen (vanaf vier jaar) en volwassenen. In teamverband worden er spelletjes gedaan zoals boogschieten, kanoën en vlotten bouwen. Het Survivalfeest wordt georganiseerd door SKRS Kinderopvang (http://www.skrs.nl) in samenwerking met Sportservice Schagen (http://www.sportserviceschagen.nl) en Helder Events (http://www.helderevents.nl).

Aanmelden verplicht
Wilt u uzelf en/of uw kind(eren) aanmelden? Stuur dan uiterlijk zondag 29 juni een mail naar survival@skrs.nl (mailto:survival@skrs.nl) en geef aan met hoeveel personen u komt. Meld per persoon: 1. voor- en achternaam, 2. leeftijd, 3. of diegene een zwemdiploma heeft en 4. of diegene kinderopvang geniet bij SKRS. Kinderen moeten onder begeleiding komen van een volwassene (ongeveer één volwassene per vier kinderen).

Aanmelden is verplicht. Mocht het op 5 juli geen survivalweer zijn, dan zal dit per e-mail bekendgemaakt worden. Tip voor de deelnemers: trek uw mooiste survivalpak aan en kom op de fiets! En oja, het Survivalfeest is gratis.


Kom zaterdagochtend 5 juli ook naar de Schager Survivaldag! Kom zaterdagochtend 5 juli ook naar de Schager Survivaldag!
Kom zaterdagochtend 5 juli ook naar de Schager Survivaldag! Foto Sportservice Schagen Kom zaterdagochtend 5 juli ook naar de Schager Survivaldag! Foto Sportservice Schagen