Hoe gaat het ondertussen op bso De Koet?

Sinds 1 mei is bso De Koet in Dirkshorn onderdeel van SKRS. Hoe gaat het nu op deze bso? Waarmee vermaken de vier- tot en met twaalfjarigen zoal? Hun pedagogisch medewerkster Linda vertelt.

“Op donderdag 12 juni kwamen pedagogisch medewerkster Alice en ik op de Stint naar Dirkshorn. Na de limonade hebben we heerlijk een rondje door Dirkshorn gereden en even een ijsje gescoord bij de Spar. Vervolgens hebben we Yara bij de Veersloot opgehaald van haar schoolreis. Iedereen vond de Stints geweldig, maar vooral alle kinderen!”

“Ook hebben we de afgelopen weken veel binnen en buiten gespeeld. De kinderen hebben lekker geknutseld en gespeeld met de Lego. En niet te vergeten het make-uppen en nagellakken: ook dat was een groot succes!”

> Bekijk de foto’s van 12 juni en daarvoor! (http://www.skrs.nl/ph-165-3-16749/foto/binnen_en_buiten_spelen_op_de_koet_juni_2014.html?page=1)


Een rondje Dirkshorn in de Stint met de kinderen van De Koet! Foto SKRS Een rondje Dirkshorn in de Stint met de kinderen van De Koet! Foto SKRS