SKRS is een bso rijker: bso De Koet in Dirkshorn!

Sinds 1 mei is SKRS een bso rijker! SKRS heeft De Koet in Dirkshorn kunnen overnemen: een bso die op maandag, dinsdag en donderdag opvang biedt aan kinderen van vier tot en met twaalf jaar.

SKRS is blij dat ze bso De Koet (http://www.skrs.nl/pg-165-7-80170/pagina/over_de_bso_-_bso_de_koet.html) heeft kunnen overnemen. De nieuwe bso is een meerwaarde voor SKRS in de gemeente Schagen. De Koet biedt ruimte aan kinderen van basisschool De Meerkoet, maar ook aan die van basisschool De Regenboog in Stroet.

De Koet biedt ook voor de andere bso’s allerlei mogelijkheden: in vakanties kunnen zij gaan vissen in het Dirkshornermeer, gebruikmaken van de sportvelden die vanaf De Koet op loopafstand te bereiken zijn, en de nieuwe bso kan dienen als tussenstop bij een uitje naar bijvoorbeeld het Geestmerambacht.

Sleuteloverdracht
Donderdag 1 mei werd de sleuteloverdracht gevierd en ’draaide’ De Koet voor het eerst als bso van SKRS. De kinderen en hun ouders namen afscheid van De Keet, de organisatie waar de bso tot en met april onder viel.

SKRS wenst de kinderen, ouders en de medewerkers Linda en Ellen veel plezier samen en een goede samenwerking!