Eerste editie SKRS’ got talent zeer succesvol!

Na weken van voorbereiden en oefenen door de kinderen was op woensdag 23 april de grote finale van de eerste editie van SKRS’ got talent! Deze werd gehouden op de locatie van bso De Buizenberg, waar we gebruik mochten maken van het podium van de Aloysiusschool. Vanuit alle bso-locaties hadden kinderen zich ingeschreven en met een groep van 22 deelnemers werd het een waar spektakel.

Het was een  zware taak voor de jury, bestaande uit Peter Meijer, Jannie Mazereeuw en Max, om uit 22 kandidaten de winnaars te kiezen. Peter Meijer vond het erg moeilijk, zo gezegd was het ’appels met peren vergelijken’.

Maar na veel overleg kwam Mukhaf van bso Waldervaart als winnaar uit de bus. Hij stal de show met dans en zang. De tweede plaats ging naar Nienke van bso Nes die prachtig danste. Tara, Ashley en Nika van bso De Buizenberg gingen met de derde prijs naar huis.

Maar ook de rest van de deelnemers hadden het fantastisch gedaan en gingen allemaal met een medaille naar huis. Op naar de editie van 2015!

> Bekijk de foto’s (de map wordt binnenkort aangevuld)! (http://www.skrs.nl/ph-165-3-16244/foto/skrs_got_talent_23_april_2014.html?page=1)