Een nieuwe bso voor SKRS: bso De Koet in Dirkshorn!

Vanaf 1 mei is SKRS een bso rijker! SKRS zal dan De Koet in Dirkshorn overnemen: een bso die (momenteel) op maandag, dinsdag en donderdag opvang biedt aan kinderen van vier tot en met twaalf jaar.

We zijn blij dat we bso De Koet (http://www.skrs.nl/pg-165-7-80170/pagina/over_de_bso_-_bso_de_koet.html) kunnen overnemen. De nieuwe bso is een meerwaarde voor SKRS in de gemeente Schagen. De Koet biedt ruimte aan kinderen van basisschool De Meerkoet, maar ook aan die van basisschool De Regenboog in Stroet.

De Koet biedt ook voor de andere bso’s allerlei mogelijkheden: in vakanties kunnen zij gaan vissen in het Dirkshornermeer, gebruikmaken van de sportvelden die vanaf De Koet op loopafstand te bereiken zijn, en de nieuwe bso kan dienen als tussenstop bij een uitje naar bijvoorbeeld het Geestmerambacht.

Sleuteloverdracht
Op donderdag 1 mei is de eerste dag dat De Koet zal ’draaien’ als bso van SKRS. De kinderen en hun ouders nemen dan afscheid van De Keet, de organisatie waar De Koet tot en met april onder valt. Op 1 mei zal ook de sleuteloverdracht gevierd worden.

Linda (http://www.skrs.nl/pg-165-7-80172/pagina/over_de_bso_-_bso_de_koet_-_groep_1.html) wordt de pedagogisch medewerkster op bso De Koet. Wij wensen de kinderen, ouders en Linda alvast veel voorpret en een goede samenwerking!

Een nieuwe bso voor SKRS: bso De Koet! Een nieuwe bso voor SKRS: bso De Koet!