Vaders gezocht voor enquête UvA-studenten

Bent u vader van een of meer kinderen van nul tot en met twaalf jaar? Dan vragen wij u om voor een onderzoek door drie UvA-studenten een vragenlijst in te vullen. De vragen gaan over de visie van vaders op de seksuele ontwikkeling en opvoeding van hun kind.

Rose Nijssen, Tessa van Heesch en Lieke van de Kerkhof volgen het mastertraject Opvoedingsondersteuning aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hun afstudeeronderzoek gaat over de visie van vaders op de seksuele ontwikkeling en opvoeding van hun kind in de leeftijd van nul tot en met twaalf jaar. Over moeders en dit onderwerp is al het een en ander bekend, maar van vaders nog weinig. Bekend is dat vaders de afgelopen jaren een steeds actievere rol zijn gaan spelen in de opvoeding van hun kinderen. Maar hoe zit het met seksuele opvoeding? Spelen vaders daar een rol in en als zij dat doen hoe geven ze daar dan invulling aan?
 
Link naar de vragenlijst:
https://uvapowl.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7NvpweEa4G8Yuq1 (https://uvapowl.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7NvpweEa4G8Yuq1)

Wilt u extra toelichting of heeft u een vraag? Of heeft u liever een papieren versie van de vragenlijst? Stuur dan een mail naar tessavanheesch@gmail.com (mailto:tessavanheesch@gmail.com).