Heeft u al gehoord van voorschoolse opvang op bso De Buizenberg?

Sinds september kunnen ouders met schoolgaande kinderen kiezen voor buitenschoolse opvang op De Buizenberg. In hetzelfde pand als de Aloysiusschool heeft de bso twee eigen groepsruimtes, waar de kinderen buiten schooltijd kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes en aan allerlei leuke activiteiten kunnen deelnemen. De bso is ná schooltijd geopend, maar wist u dat hij vóór schooltijd ook al open is?

De Aloysiusschool werkt met een continurooster en de voorschoolse opvang op bso De Buizenberg biedt u de kans om een langere dag te werken. U brengt uw kind vanaf 7.30 uur naar De Buizenberg en een pedagogisch medewerker van SKRS brengt uw kind in de klas. Opvang en school onder één dak, in één pand, hoe handig is dat!

En het is niet alleen handig, leuk is het ook. De kinderen hebben er veel plezier. Ze hebben nog even vrije tijd en kunnen samen met hun klasgenoten nog even spelen of rustig de dag beginnen. Kortom: de voorschoolse opvang neemt u zorg uit handen en biedt u kind(eren) een leuke tijdbesteding.

Meer informatie?
Bel dan 0224 - 298 363 of mail naar info@skrs.nl (mailto:info@skrs.nl).