Toeslag naar bankrekening SKRS

Heeft u er bij uw aanmelding voor gekozen om uw kinderopvangtoeslag door de Belastingdienst rechtstreeks op de rekening van SKRS te laten storten? Dan vragen wij u om dit op de website van de Belastingdienst (nogmaals) te bevestigen.

Overeenkomst SKRS en Belastingdienst
Door een maatregel van de Belastingdienst is het rekeningnummer van SKRS gewijzigd in uw eigen rekeningnummer. Om weer mogelijk te maken dat uw toeslag rechtstreeks wordt gestort op de rekening van SKRS, vragen wij u hier (opnieuw) toestemming voor te geven.

SKRS heeft een overeenkomst gesloten met de Belastingdienst Toeslagen, zodat u de kinderopvangtoeslag nog steeds kunt laten overmaken op het bankrekeningnummer van SKRS.

Hoe geeft u (opnieuw) toestemming voor de rechtstreekse storting?
Om mogelijk te maken dat de Belastingdienst de toeslag rechtstreeks stort op de rekening van SKRS, dient u uw keuze op de website van de Belastingdienst te bevestigen. Dit doet u als volgt:

1. Ga naar www.toeslagen.nl (http://www.toeslagen.nl) en log in met uw DigiD. U komt dan in uw persoonlijke toeslagenpagina 2014 (kopje Home).
2. In het midden staat een kopje ‘Wijzigingen doorgeven’. Uit dit rijtje mogelijkheden kiest u: ‘Administratie’. 
3. Van de mogelijkheden die vervolgens verschijnen, kiest u: ‘Ik wil de kinderopvangtoeslag aan de kinderopvang laten uitbetalen’. 
4. Dan volgt er een scherm met meer informatie en de vraag of u en SKRS aan de voorwaarden voldoen. Klik dan ‘Ja’. 
5. Klik daarna op ‘Ga verder’ en tweemaal op ‘Akkoord’. Vervolgens ondertekent en verzendt u de informatie.
6. De wijziging is doorgegeven aan de Belastingdienst.

Wanneer wij uw toeslag ontvangen, zullen wij deze, zoals gebruikelijk,  direct in mindering brengen op uw factuur.