Kinderen genieten van voorstelling Pagetti Jeugdtheater

Op woensdag 8 januari was het feest op ’t Bikkeltje! En op donderdag 9 januari op ’t Hoepeltje. Pagetti Jeugdtheater kwam op bezoek! De kinderen van allevier onze kinderdagverblijven kregen de voorstelling ‘Een schat van een krokodil’ te zien. Zoals elk jaar sloot de voorstelling aan op het prentenboek van de Nationale Voorleesdagen van 2014.

De kinderen van de Vlieger mochten aansluiten bij de Bikkel en die van de Schommel bij de Hoepel. Voor het eerst gingen de peuters en kleuters met de Stint op pad. Dit was een gezellige rit! Onderweg keken de kinderen hun ogen uit en werd er gezellig gezongen.

Pagetti Jeugdtheater
Met een flinke dosis humor en spannende momenten werden de kinderen weer op en top vermaakt. Ze zongen mee met de liedjes die door door Janus begeleid werden met zijn accordeon.

‘Een schat van een krokodil’ is de negende voorstelling in de reeks die Pagetti Jeugdtheater heeft gemaakt in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Steeds is het thema van de voorstelling hetzelfde als in het bekroonde Voorleesboek. In 2014 is dat: Krrr…okodil.

Nationale Voorleesdagen
De Nationale Voorleesdagen zijn voor baby’s, peuters en kleuters. Het doel is om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier.
 
In 2014 zijn de Nationale Voorleesdagen van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari. In 2014 staat het prentenboek ‘Krrrr…okodil!’ van Catherine Rayner centraal. 

> Lees meer over de Nationale Voorleesdagen! (http://www.skrs.nl/pg-165-7-39460/pagina/over_skrs_-_projecten_-_nationale_voorleesdagen.html)

Foto’s
> Foto’s van de voorstelling met de kinderen van ’t Bikkeltje en ’t Vliegertje (http://www.skrs.nl/ph-165-3-15237/foto/voorstelling_pagetti_jeugdtheater_voor_bikkel_en_vlieger_8_januari_2014.html?page=1)

> Foto’s van de voorstelling met de kinderen van ’t Hoepeltje en ’t Schommeltje (http://www.skrs.nl/ph-165-3-15238/foto/voorstelling_pagetti_jeugdtheater_voor_hoepel_en_schommel_9_januari_2014.html?page=1)