Vanaf februari in Schagen: Peuter Hiphop en Hiphop Kids!

Vanaf 1 februari start Body Action met hiphoplessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Iedere zaterdag is er Peuter Hiphop en Hiphop Kids. Op spelende wijze kunnen de kinderen kennismaken met de hiphop(dans)wereld. Iedere maand wordt er gewerkt naar een presentatie voor ouders, vriendjes en familie.

De lessen worden gegeven door Michael Concepcion, 28 jaar. Hij heeft diverse dansopleidingen afgerond. Ook heeft hij als uitvoerend danser een aantal jaar ervaring: hij heeft gedanst bij onder andere ’Toppers in concert’, Waylon, Armin van Buren en ’History of urban dance’. Al meerdere jaren geeft Michael dansles aan kinderen. Zijn doel is om zijn liefde en passie voor dans over te brengen aan de jongere generatie. Sinds 2013 is hij als dansdocent werkzaam bij Body Action Schagen.

Peuter Hiphop: zaterdag 10.30 tot 11.15 uur
Deze dans is speciaal voor kinderen van 4 tot 6 jaar die graag bewegen: kinderen die graag spelen op een manier waarbij veel beweging aan te pas komt, kinderen die houden van rennen en springen en die spontaan beginnen te dansen en zingen wanneer de ze muziek horen. Op de Peuter Hiphop leert uw kind dansen op Justin Bieber, Michael Jackson, enzovoort!
                                              
Hiphop Kids: zaterdag 11.15 tot 12.15 uur
Hiphop Kids is geschikt voor kinderen van 7 tot 9 jaar. De les wordt rustig opgebouwd. De pasjes zullen vaak herhaald worden, zodat iedereen de les kan volgen. Er zitten veel combinaties in, waardoor de motoriek en coördinatie van de kinderen wordt getraind. Er wordt gewerkt aan een eindchoreografie.

Voor kinderen van 10 jaar en ouder
Verder staan de volgende lessen al op het lesrooster van Body Action:

- Hiphop voor 10 tot 15 jaar: iedere dinsdag om 17.00 uur
- Hiphop voor 16+: iedere maandag om 20.45 uur

Body Action nodigt uw kind uit om de sfeer te komen proeven. U krijgt, geheel vrijblijvend, twee hiphoplessen cadeau.

Interesse?
Neem dan contact op met Body Action via telefoonnummer 0224 - 295 158 of per e-mail via receptie@bodyactionschagen.nl (mailto:receptie@bodyactionschagen.nl). Zie ook www.bodyactionschagen.nl (http://www.bodyactionschagen.nl).