Kinderen bso hebben veel schaatsplezier op de Markt

De kinderen van de bso hebben schoolvakantie, dus komen gezellig hele dagen op de bso! En hoe leuk is het dan om met je vrienden en vriendinnen van je groep te gaan schaatsen?

Maandagochtend 23 december trokken groep 3 en 4 van bso Nes per Stint naar de ijsbaan van Schagen on ice. De kinderen bonden de schaatsen onder en zwierden door het overdekte schaatsparadijs in het centrum van Schagen. Ze genoten volop van de speelattributen en de gezelligheid met elkaar.

Na hun schaatsavonturen doken de kinderen de Stint weer in en reden ze terug naar de bso. Weer bij bso Nes aangekomen, hadden de kinderen wel trek gekregen. Ze genoten van de tosti’s die de pedagogisch medewerkers voor hen bakten.

Fijne feestdagen!
Op dinsdag 24 december sluit SKRS om 16.00 uur en van 25 december tot en met 1 januari 2014 is SKRS gesloten. Wij wensen u en alle kinderen gezellige dagen en zien u graag weer terug in het nieuwe jaar!

Bekijk alle schaatsfoto’s! (http://www.skrs.nl/ph-165-3-15152/foto/groep_3_en_4_schaatsen_op_de_markt_23_december_2013.html?page=1)

De kinderen van bso Nes hebben heerlijk geschaatst! Foto SKRS De kinderen van bso Nes hebben heerlijk geschaatst! Foto SKRS