SKRS houdt spreekuur met gratis rekenservice!

Hoeveel kost kinderopvang nu echt? Als (toekomstige) ouders hoort u feiten en meningen over de kosten van kinderopvang. Maar wat zijn daadwerkelijk de kosten voor u? Voor uw persoonlijke situatie met úw werkdagen en úw inkomen? En hoeveel ontvangt u vanaf 2014 meer aan toeslag met de extra investeringen van het kabinet? Speciaal voor (toekomstige) ouders die willen weten wat de kinderopvang zal kosten in hún persoonlijke situatie houdt SKRS om de week op vrijdag een gratis spreekuur met rekenservice. Zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij het bespreken van kinderopvang.

Op het spreekuur wordt gekeken naar de werkdagen en het inkomen van u en uw eventuele partner. De medewerker van SKRS berekent, afhankelijk van het aantal kinderen en het gewenste aantal dagdelen opvang, hoeveel de kinderopvang u maandelijks kost en hoeveel procent kinderopvangtoeslag u ontvangt van de overheid.

Ook kunt u kosteloos een aanvullend gesprek aanvragen over uw wensen en de mogelijkheden bij SKRS. Gezamenlijk wordt bekeken welke opvang het beste bij u past. Heeft u wisselende werkdagen, dan zal flexopvang voor u misschien de beste optie zijn. Werkt u alleen ochtenden, dan is de peuteropvang (vergelijkbaar met de peuterspeelzaal, maar breder van opzet) ook een idee. En gaan uw kinderen al naar school? Dan kunt u kiezen uit opvang op de bso; alleen in schoolweken, alleen in vakantieweken of allebei.

Om de week een spreekuur met rekenservice
Het eerste spreekuur vindt plaats op vrijdag 8 november. Vervolgens zal tot het einde van het jaar om de twee weken een spreekuur gehouden worden. Na 8 november vindt het spreekuur dus plaats op 22 november, 6 december en 20 december 2013.

De spreekuren vinden plaats van 9.00 tot 12.00 uur op het Centraal Bureau van SKRS aan Lauriestraat 42 in Schagen. Het is verplicht om een afspraak te maken voor het spreekuur. Neem hiervoor contact op met SKRS via telefoonnummer 0224 – 298 363.

Geen inschrijfkosten
SKRS biedt opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar op vijf locaties in Schagen. U vindt de locaties in de wijk en vlakbij of in de scholen. Bij een aanmelding rekent SKRS geen inschrijfkosten!