Hoera, De Buizenberg is geopend!

Bso De Buizenberg is geopend! Sinds maandag 30 september is bso De Buizenberg een feit. Onze nieuwe trots, in de Aloysiusschool, in het hartje van Schagen. 

De eerste dag werd feestelijk gevierd. Namelijk met... champagne! Alleen al het openen van de fles en de kurk die door de ruimte vloog zorgden voor veel hilariteit.

Op bso De Buizenberg worden kinderen van de Aloysiusschool opgevangen in de leeftijd van vier tot en met ongeveer acht jaar. De twee bso-ruimtes bieden samen ruimte aan 45 kinderen.

Pedagogisch medewerkers
Jaap, Esmée en Eva zijn de pedagogisch medewerkers op bso De Buizenberg. Zij zijn alledrie afkomstig van bso Nes. De kinderen van bso Nes die naar De Buizenberg toe gaan zijn al vertrouwd met hen.

Wilt u (nader) kennismaken met Jaap, Esmée en Eva? Kijk dan op de pagina over bso De Buizenberg (http://www.skrs.nl/pg-165-7-70908/pagina/over_de_bso_-_bso_de_buizenberg.html) en bekijk hun foto’s en lees wat hun bezighoudt en waarom zij zo graag werken in de kinderopvang.

De binnen- en buitenruimte
De binnenruimtes van de bso zijn passend ingericht voor de kinderen van vier tot en met ongeveer acht jaar. Beide groepen hebben tuindeuren die aansluiten op de prachtig ruime buitenruimte. Ook is er een ruimte met een podium en tribune. Beide ruimtes zijn eigendom van SKRS.

Net als op andere locaties van SKRS heeft ook bso De Buizenberg een natuurlijke buitenruimte. De tuin bevat veel groen en is ingericht met houten speelelementen, een zitkuil, een stammenbos, een tunnelbuis en … buizenbergen.

Omdat De Buizenberg zich ín de school bevindt, kunnen de kinderen voor en na schooltijd makkelijk overstappen tussen school en bso. Handig!

Interesse?
Neemt u nog geen opvang af bij bso De Buizenberg maar heeft u wel interesse? Bel dan 0224 - 298 363 en maak een afspraak. U kunt altijd vrijblijvend informatie inwinnen en een kijkje komen nemen.

Bekijk ook:
> De pagina over bso De Buizenberg (http://www.skrs.nl/pg-165-7-70908/pagina/over_de_bso_-_bso_de_buizenberg.html)
> Alles over de bso (http://www.skrs.nl/pg-165-7-31462/pagina/over_de_bso.html)

Hoera, bso De Buizenberg is geopend! Hoera, bso De Buizenberg is geopend!